Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
Hunderacer
 
 
Hyrdehunde
Gårdhunde
Terriere
Spidshunde
Drivende jagthunde
Stående jagthunde
Apporterende hunde
Selskabshunde
Mynder
 
 
 
Hundepension

Det første man bør gøre, når man skal finde en god hundepension er at ringe til de omkringliggende steder i området og høre om priser, kost, motion, størrelse og andre generelle ting. Når man så har fundet to-tre interessante steder, er det tid til at starte bilen og køre ud og se på forholdene. Her skal man blandt andet spørge og lægge mærke til om der er store, gode løbegårde med græs eller andet godt underlag. Om hundene luftes en, to eller tre gange dagligt. Om motionen består af andet end en tur i løbegården. Om der vil blive leget med hunden. Om alle hundene lukkes ud samtidig, eller om man sorterer dem efter køn og race, så slagsmål forhindres. Om hundenes bokse er lyse og opvarmede, ordentligt indrettede og ikke for snævre. Om hunden skal bo alene i boksen eller sammen med andre. Om hundepensionen har fast dyrlægetilsyn.

.Bonusviden

Det kan være sin sag at tage afsked med sin elskede hund, når man skal på ferie. Men det går meget lettere, hvis man har fundet en ordentlig hundepension, for da bruger man ikke unødig tid på at spekulere over hundens velbefindende.

 

 
Mops
 
Væremåde

Derudover bør man tale med ejeren eller medarbejderen af den pågældende hundepension og spørge lidt mere ind til kost og priser. Hvor tit bliver hunden fx fodret? Hvad består kosten af? Hvad gør man i tilfælde af, at hunden bliver syg? Ved samme lejlighed kan man overveje et kortvarigt prøveophold (1-2 timer), så hunden får oplevelsen af at blive hentet igen, inden den måske skal være her en længere periode. Dette bør man specielt overveje, hvis der er tale om en gammel hund, der aldrig før har været på hundepension, samt hvis det er en meget reserveret hund .

Når man har fundet den rigtige hundepension, skal man medbringe en vaccinationsattest, som er mindre end et år gammel. Hunden skal som minimum være vaccineret mod parvovirus diarré, smitsom leverbetændelse, kennelhoste (parainfluenza) og hundesyge. Derudover skal man sørge for, at hunden er forsynet med et ordentligt halsbånd og et navneskilt. Det er nærmest de eneste generelle påbud fra hundepensionernes side.

.
 
 
Hunde
 
 
  Apporterende hunde
Golden retriever
Labrador retriever
Cocker Spaniel
Clumber Spaniel
Engelsk springer spaniel
Kooikerhondje
Flatcoated retriever
   
  Stående jagthunde
Breton
Engelsk Setter
Gordon Setter
Irsk Setter
Kleiner münsterländer
Korthåret hønsehund
Langhåret hønsehund
Pointer
Ruhåret hønsehund
Stående jagthund
Weimaraner
  Andre hunde
 
 
 
Om hunde
 
 
The Border terrier Club
Hunderacer
Store hunde
Små hunde
Familiehunde
Hundehvalpe
Hundefoder
Hundeadfærd
Agility
Hundetræning
Hundeartikler
Hundeseng
Halsbånd
Hundebur
Hundepension
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution