Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
Hunderacer
 
 
Hyrdehunde
Gårdhunde
Terriere
Spidshunde
Drivende jagthunde
Stående jagthunde
Apporterende hunde
Selskabshunde
Mynder
 
 
 
Hundeartikler

I takt med, at vi har fået flere penge mellem hænderne – som vi kan bruge til mere end det absolut nødvendige – er markedet for hundeartikler gået tilsvarende i vejret. Der er snart ikke den ting, man ikke kan få til sin hund, hvad enten det handler om sundhed, legetøj, transport, træning, tøj og godbidder.
Udvalget af hundeartikler inden for legetøj er et godt eksempel. Man kan få bolde i alverdens farver, former og materialer, som hunden næsten ikke kan blive træt af at lege med. Man få forskellige gummibidedyr, som hunden kan ligge og hygge sig med. Man kan få plysdyr, der dog har en kortere levetid end gummibidedyrene i kraft af det mere skrøbelige materiale. Et reb kan også give hunden mange sjove timer, men sørg for, at det er produceret specielt til hunde, da det ellers kan være fyldt med farlige kemikalier. Til de apporterende hunde kan man overveje de specielt udviklede hundefrisbeer af naturgummi – det plejer at være et hit.

Bonusviden

Hundeartikler inden for sundhed er også i klar vækst. Man kan købe vitaminer, specielle mineraler, shampoer, kosttilskud og mange andre plejeprodukter.

 

 
Hundebur
 
Væremåde
Tøj er et tredje eksempel på, at valgmulighederne inden for hundeartikler er steget markant. Det er blevet smartere og mere individuelt. Har man en af de små, eksotiske hunde kan man overveje at købe noget overtøj til de kolde måneder. Mange af disse hunde har nemlig ikke særlig meget pels og kan derfor godt være noget kuldeskære i det. Man kan få forskellige former for dækken, der isolerer og holder regnen ude. Det sidste nye på tøjfronten er sweatre i smarte farver og former. Her kan man virkelig se, at folk gør meget ud af klæde deres hunde på. Nogle af de store modehuse, fx Gucci, har de seneste år oparbejdet en hel kollektion af hundetøj.

Hundebure til transport findes i flere forskellige varianter, både når det gælder form, størrelse og materiale. Skal man primært transportere hunden i en bil er et bur af stål måske den bedste løsning. Skal man med fly, er bure af plastic at foretrække. Og endelig bør man vælge nylon, hvis det er kortere ture i bus.
 
 
Hunde
 
 
  Apporterende hunde
Golden retriever
Labrador retriever
Cocker Spaniel
Clumber Spaniel
Engelsk springer spaniel
Kooikerhondje
Flatcoated retriever
   
  Stående jagthunde
Breton
Engelsk Setter
Gordon Setter
Irsk Setter
Kleiner münsterländer
Korthåret hønsehund
Langhåret hønsehund
Pointer
Ruhåret hønsehund
Stående jagthund
Weimaraner
  Andre hunde
 
 
 
Om hunde
 
 
The Border terrier Club
Hunderacer
Store hunde
Små hunde
Familiehunde
Hundehvalpe
Hundefoder
Hundeadfærd
Agility
Hundetræning
Hundeartikler
Hundeseng
Halsbånd
Hundebur
Hundepension
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution