Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Kaninunger

Små, bløde kaninunger er noget af det skønneste! Rigtigt mange børn i Danmark har den glæde at have kaninunger som kæledyr og det er forståeligt. Kaninunger er nemme at holde og de kan være enten inde på børneværelset eller ude i haven i et dertil indrettet bur.Bonusviden

Ungerne må ikke tages fra moderen, før de er 8 uger gamle. På det tidspunkt er de gamle nok til at kunne klare sig selv.

 

 
Kaninunger
 
Væremåde
Når man skal ud og købe kaninunger, skal man være opmærksom på, at det altid er bedst at købe 2 eller flere, så de kan holde hinanden med selskab. Kaniner er fra naturens side flokdyr og de trives også bedst, når de er flere sammen i fangenskab.

Desuden skal man helst vælge dyr, der er søskende og helst to hunner, da de som oftest har det godt med at leve sammen også som voksne. Vælger man en han og en hunkanin, kan man være ret sikker på, at de på et tidspunkt vælger at lave unger. Det er derfor vigtigt, at man får kastreret hannen med det samme, hvis man ikke ønsker et bur fuld af kaniner i løbet af ret kort tid.

Udseende:
Der findes ca. 58 kaninracer i verden og de varierer en del i udseende. De fleste er dog grålige eller brune i farven. De mest populære herhjemme er Dværgkaninen, der har meget lange ører og Hollænderen, der betegnes som en god begynderkanin, da den er meget rolig og venlig.
 
 
Gnavere
 
 
Dværghamster
Hamster
Ilder
Kaniner
Kaninunger
Kaninbur
Marsvin
Rotter
Ørkenrotter
 
 
 
Andre Dyr
 
 
Får
Geder
Grise
Høns
Køer
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution