Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Kaninbur

Et kaninbur skal have en vis størrelse for at kaninerne kan trives og bevæge sig. Et kaninbur til en lille kanin skal være minimum 0,50 m2 og et bur til en stor kanin skal være minimum 1,50 m2. Det er altså vigtigt at vide, hvor stor kaninen bliver som voksen, inden man køber et kaninbur til den.Bonusviden

Kaniner er drægtige i ca. 30 dage og deres unger fødes blinde og helt uden pels. De er således hjælpeløse de første 3 uger. Herefter begynder de lige så langsomt at ville udforske verden, men først efter 8 uger kan de tages fra moderen. De er da fuldt ud i stand til at klare sig selv.

 

 
Kaninbur
 
Væremåde
Man skal overveje, om kaninen skal være inde i huset eller ude i haven, da der er forskel på et ude- og et inde-kaninbur. Et udebur skal være bygget af vandfast træ, således at kaninernes urin ikke trænger ind i træet og ødelægger det. Desuden skal taget gå et stykke ud over forkanten for at forhindre regn og blæst i at komme ind i buret gennem trådnettet i forsiden.

Et indebur skal helst have en plasticbund med 10-15 cm. høje sider, hvilket vil forhindre at der bliver vådt på gulvet og at hø og strøelse ryger ud af buret. Overdelen af buret skal være lavet af et tykt trådgitter som kaninen ikke kan tygge sig vej igennem.
 
 
 
Gnavere
 
 
Dværghamster
Hamster
Ilder
Kaniner
Kaninunger
Kaninbur
Marsvin
Rotter
Ørkenrotter
 
 
 
Andre Dyr
 
 
Får
Geder
Grise
Høns
Køer
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution