Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Grise

At holde grise er ikke forbeholdt store landbrug, det kan sagtens lade sig gøre i mindre målestok og grise er faktisk både intelligente og hyggelige dyr at have gående. Et lille fritidslandbrug med grise, er en dejlig oplevelse for både voksne og børn og det kræver ikke så meget at passe og pleje grise, når bare forholdene er i orden.Bonusviden

Grisen er et meget legesygt dyr, der elsker at snuse i jorden og boltre sig i mudder og halm. De bliver let solskoldede, hvorfor man prøver at avle den sortbrogede danske landrace med sorte ører – det er nemlig ørerne, der er mest udsat for solskoldning.

 

 
Gris
 
Væremåde
Svin er meget renlige dyr, selv om det ikke altid ser sådan ud, når man ser dem vælte sig rundt i mudder. De vil altid vælge at have deres soveplads i en ende af indhegningen og deres toilet i en anden, så de ikke skal ligge i en beskidt seng.

Der er dog et velkendt faktum, at svin elsker et godt mudderbad, så man skal være forberedt på, at dele af grisenes indhegning bliver lavet om til en dejlig mudderpøl, hvor dyrene kan boltre sig og nyde frilandslivet. Ønsker man at have et svinehold i haven, skal man altid tjekke med sin kommune, om det er tilladt at lave et fritidslandbrug, der hvor man bor.

Udseende:   
Den sortbrogede danske landrace er den mest almindelige grisetype at holde i fritidslandbrug. Den er lyserød med sorte pletter og har to karakteristiske halstitter under hagen.
 
 
Gnavere
 
 
Dværghamster
Hamster
Ilder
Kaniner
Kaninunger
Kaninbur
Marsvin
Rotter
Ørkenrotter
 
 
 
Andre Dyr
 
 
Får
Geder
Grise
Høns
Køer
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution