Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Dværghamster

Den sibirske dværghamster er et meget populært kæledyr herhjemme. Med sin meget lille størrelse på ca. 35 gram, ligner en dværghamster en lille pelsbold og den er næsten ikke til at stå for. En dværghamster kræver ikke megen pleje, men der er dog visse ting, der skal være i orden, når man vælger at anskaffe sig et kæledyr og det gælder naturligvis også en dværghamster.

.Bonusviden

Hamsteres yndlingsmad er melorme og forskellige kerner. De kan også godt lide forskelligt grønt, så som gulerødder, salat og æbler.

 

 
Dværghamster
 
Væremåde
Først og fremmest skal man have et bur til sin hamster. Det skal være med plasticbund, så hø, strøelse og mad bliver inde i buret og ikke bliver spredt rundt i stuen. Desuden skal man have en vandskål og en madskål og vandet skal skiftes hver eneste dag. Dværghamstere kan godt lide at lave huler, så det er en god idé med lidt hø eller et træhus i buret, som hamsteren kan hygge sig i.

Hvis man gerne vil have, at hamsteren er tam, skal man sørge for at tage den op hver dag, så den bliver vant til at være i hænder.

Udseende:
Dværghamsteren kan være grå, brun, hvid eller sort. Den lever typisk 2-3 år og har en voksenvægt på 34 – 35 gram. Nogle dværghamstere skifter farve om vinteren fra grå til snehvid.
 
 
Gnavere
 
 
Dværghamster
Hamster
Ilder
Kaniner
Kaninunger
Kaninbur
Marsvin
Rotter
Ørkenrotter
 
 
 
Andre Dyr
 
 
Får
Geder
Grise
Høns
Køer
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution